En İyi 10 Ücretsiz Mesaj Uygulamaları

En İyi 10 Ücretsiz Mesaj Uygulamaları

Merhaba değerli Teknoloji Canavarı okuyucuları bu yazımızda sizlere en iyi ücretsiz on mesajlaşma uygulamalarını göstereceğim.


1 - Facebook Messenger
Henüz fark etmemiş olabilirsiniz belki ama Facebook her geçen gün daha çok insanın hayatına giriyor. Bu yüzden istediğiniz pek çok kişiyle mesajlaşma imkanınız da artıyor. Facebook Messenger uygulamasını kullanmanız yeterli.

2 - Whatsapp
Artık tüm dünyada popülerlik kazanmış bu uygulamadan hâlâ sizde yoksa, mutlaka indirin. Çünkü tüm tanıdıklarınız orada. 200 milyondan fazla kullanıcısı olan uygulama, internete bağlı olduğunuz her ortamda bedava mesajlaşmanızı sağlıyor. Video, ses kaydı, fotoğraf paylaşımı yapmanız da mümkün.


3 - Voxer
Eğer bir şirketiniz varsa, Voxer tam size göre. Pek çok farklı mesajlaşmayı aynı anda yürütebilirsiniz. Facebook’un aksine Voxer’de güvenlik ayarları çok daha iyi. En güzeli de haritası sayesinde mesajlaştığınız çalışanlarınızın nereden yazdığını gösteriyor.


4 - TextFree
Diğerlerine göre çokyönlü bir uygulama. Facebook’taki konuşmalarınızı da aynı ekrandan görmenizi sağlıyor. Ayrıca isterseniz ucuza telefon görüşmesi de yapabilirsiniz.


5 - Google Hangouts
Bu uygulama sayesinde Google Chat’i istediğiniz yerden kullanabilirsiniz. Freelance çalışanların daha çok tercih ettiği uygulamanın arayüzü de oldukça minimalist. Ve tabii ki ‘Google+’, ‘Google Drive’ ve YouTube gibi kanallarla da uyumlu.


6 - Viber
Eğer mesajlaşma uygulamalarında yeniyseniz, Viber’ı da mutlaka indirmelisiniz. Uygulama otomatik olarak tüm telefon defterinizi kontrol ediyor ve Viber kullanıcılarının listesini çıkarıyor. WiFi bağlantanız varsa yüksek kaliteli telefon konuşmaları yapmanız da mümkün.


7 - Kik
Diğerleri kadar popüler olmasa da bazılarının tercih ettiği bir uygulama. Yalın tasarımı ve kolay kullanımı tercih sebebi.


8 - Skype
En eski uygulamalardan biri. Yıllar önce henüz PC kullanımındayken bile çok popülerdi. Şimdiyse uygulamasıyla gündemde. Sadece mesajlaşma değil, WiFi üzerinden bedava telefon görüşmeleri de yapabilirsiniz.


9 - Piip
Eğer limitsiz grup mesajlaşmasına ihtiyacınız varsa, bu uygulama tam size göre. Kolay kullanımıyla öne çıkan uygulamadan video, ses ve fotoğraf paylaşımı da mümkün.


10 - Whisper
Eğer mahremiyet sizin için önemliyse Whisper bu konuda çok güvenilir. ADN abonelik servisini kullanıyor olması, bilgilerinizi size reklam satmak için kullanmayacağının garantisi niteliğinde.

0 yorum:

Yorum Gönder

Next PostSonraki Kayıt Previous PostÖnceki Kayıt Ana Sayfa