Blog

Joe's Food Blog
IGN Türkiye sonunda açıldı.
Moga’nın ardından Logitech de iOS 7 işletim sistemli iPhone 5s gibi cihazlar için hazırladığı oyun kumandasını ön siparişe çıkardı. Logitech, PowerShell adını verdiği pilli oyun kumandasıyla iPhone 5s, 5c, 5 ve beşinci nesil iPod touch sahiplerinin gözdesi olmayı hedefliyor.
Windows Phone telefonlarında Instagram’ın eksikliğini fazlasıyla hissedenler, üçüncü taraf uygulamalardan tatmin olmayanlar nihayet muradlarına erdiler.
Bizi Facebook'da bulabilirsiniz.
Merhaba değerli Teknoloji Canavarı okuyucuları bu yazımızda sizlere en iyi ücretsiz on mesajlaşma uygulamalarını göstereceğim.
Şangay’da Asya Mobil Fuarı öncesinde Sony akıllı saatiyle ilgili Twitter’da birkaç ipucu paylaştı.
Kaspersky Lab tarafından hazırlanan ve 2011-2013 aralığındaki sonuçları değerlendiren "Kimlik avı saldırılarının gelişimi" (The evolution of phishing attacks 2011-2013) anketine göre, son 12 ayda kimlik avı saldırılarına maruz kalan internet kullanıcılarının sayısı %87'lik bir artışla 19,9 milyondan 37,3 milyona ulaştı.
Tüketici dünyası, teknoloji şirketlerinin hayatımızı kolaylaştırmak için sunduğu yenilikleri farklı amaçlar için kullanmayı düşünebiliyor.
Rusya’nın birinci, dünyanın da 4'üncü en büyük arama motoru Yandex’in kurucularından İlya Segaloviç dün hayatını kaybetti.
Almanya'daki Erlangen Üniversitesi uzmanlarınca bulunan bir açık iPhone'ların bağlantı noktası olarak kullanıldığı ağları ciddi bir güvenlik tehdidiyle karşı karşıya bırakıyor.
Dil sürekli evriliyor ve son 20 - 30 yıl özellikle İngilizce için bir hayli verimli geçti.
Son iki buçuk yılda, Instagram dünyanın önemli anlarını basit ve güzel bir şekilde çekip paylaşabileceğimiz bir topluluk haline geldi.
Samsung ile Qualcomm tarafından oluşturulan ve Alliance for Wireless Power, kısaltılmış hali ile A4WP adıyla kurulan kablosuz güç ittifakına şimdi Intel de katıldı. Yepyeni bir kabosuz şarj standardı oluşturmak amacıyla kurulan Alliance for Wireless Power'a katılan Intel, elbette çalışmalara güç verecek. Bu teknolojiyi dizüstü bilgisayarlara adapte etmek isteyen Intel, böylece dizüstü bilgisayarlarının yakınına bırakılan akıllı telefon veya tabletlerin kablosuz olarak şarj edilebilmesini umuyor. Böylece kullanıcılar, mobil durumda telefon şarj cihazı veya kablo aramaya gerek duymaksızın, çalışan bir laptopun yanına telefonlarını veya tabletlerini bırakarak, mobil cihazlarının şarj olmasını sağlayabilecekler.
Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurulu (BTK), mobil servis sağlayıcıların zaman zaman sattıkları cihazlarda uyguladıkları SIM kilidi uygulamasının kaldırıldığını duyurdu.
İşlemci fan ve soğutucularını geliştiren firma Noctua da bu yıl Computex Taipei 2013 fuarındaydı ve oldukça ilginç bir ürün tanıttı.
Merhaba arkadaşlar, şuan itibariyle yeni temaya geçmiş bulunuyoruz. Eski temanın renkleri pek hoşuma gitmemişti, bende oturdum adam akıllı bir tema yapayım dedim ve bu temayla karşınızdayım. Herkese hayırlı uğurlu olsun :) İyi Akşamlar
Google'ın bir süredir sosyal navigasyon uygulaması Waze'in peşinde olduğu biliniyor.
Microsoft'un büyük kapasiteli depolama hacmine sahip tableti Surface Pro satışa sunuldu.
AMD yaptığı açıklamayla FX işlemci ailesine iki yeni model kattığını duyurdu.
Samsung'un yeni telefonu Galaxy S4, zarif hatlarıyla dikkat çeken bir telefondu. Ancak Samsung, telefonun, daha dayanıklı bir versiyonunu tanıttı.
Dünyanın en büyük uçak filolarından birine sahip olan Air-France - KLM, WiFi uygulamasına, uzun mesafeli biri KLM, diğeri Air France'a ait olan 2 adet Boeing 777 tipi uçağında test olarak başladı.
Gates, sahip olduğu servertinin bir kısmını ResearchGate isimli ve sadece bilim adamlarının kullandığı sosyal bağlantı ağına destek için harcayacak.